marcinmib Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Witam wszystkich, co sądzicie o tym ogłoszeniu? Warto waszym zdaniem oglądać? http://otomoto.pl/renault-megane-rs-sport-f1-faktura-vat-23-C29143155.html Z góry dzięki za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 drążek zmiany biegów za bardzo wyhulany jak na 120tys. km. Nie mam pewności, co do ilości śrub na 2006 do polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shymek Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Auto po programie - coś tam lepiej jedzie :o Wszystkie plastiki we wnętrzy trzeszczą strasznie... W zeszłym roku był wystawiony z lekko większym przebiegiem :o Miałem to auto sam dokładnie oglądać dla kolegi ale wypadło mi z głowy - mogę to z robić w sobote :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinmib Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Dzięki,gadałeś z właścicielem? Brat jest na miejscu i w czwartek będzie oglądał. Osłabia mnie zdjęcie bagażnika i półki z wyrąbanymi otworami pod głośniki i zwisającymi kablami...Dzięki za pomoc. Wnioskujecie jeszcze coś ze zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Wnioskujecie jeszcze coś ze zdjęcia? radio starsze niż samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shymek Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Nie z właścicielam a z kolegą który ponad rok temu oglądał to auto jak był zainteresowany kupnem (tak ono się sprzedaje już ponad rok - z mniejszymi lub większymi przerwami). Byłem w Gdańsku wczoraj, bedę dziś i jutro też jadę (już na cały weekend) wiec na spokojnie znajde chwilę je dokładnie obadać. Niestety bez urządzeń pomiarowych (racelogic) nie powiem czy to auto jedzie czy nie (pewnie jak dla mnie nie będzie jechało :( ) - moze mi się uda coś skombinować ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan555 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 (edytowane) Skoro już miało inny przebieg a jego stan jest wątpliwy to chyba bym sobie podarowal auto :) Jakbys Shymek jechał macać to ja moge jeszcze blacharsko lakierniczo obejrzeć. Edytowane 6 Czerwca 2013 przez Tytan555 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extreme666 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Nie bardzo jest co oglądać.Przód i tył po przejściach.Wydech krzywo siedzi-do sprawdzenia.Zmordowane siedzenie kierowcy,to samo z gałką dźwigni zmiany biegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zowa Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Sorry , że wcinam się w temat ale nie chce robic osobnego wątku :) czy zna ktoś z Gdańska ten samochód ?? http://otomoto.pl/renault-clio-f1-team-C28705518.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 http://otomoto.pl/re...-C28705518.html nie znam go, za to przód ma rozwalony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shymek Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Po czym wnosisz? To akurat auto mojego znjomego. Nie ukrywa ze było po przejściach stąd cena jak za złom :) Jedzie dobrze - mechanicznie sprawne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 (edytowane) Po czym wnosisz? po widocznych nawet na zdjęciach śladach odbudowywania nadwozia Edytowane 7 Czerwca 2013 przez scar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_dzozef Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Witam, co sądzicie o egzemplarzu z poniższego ogłoszenia? Ogłoszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Poproś o zdjęcia sprzed naprawy auta. I wtedy będziesz miał wiedzę, że kasacja była we Francji. Do tego radio z innego modelu renault, za duże szpary po bokach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Naprawdę wierzysz, że za 18 tysięcy kupisz RS'a? (w sensie, że nie kombinowanego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi