violcia Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 (edytowane) Hej. Mam Renault Megane III Coupe 2009r. 1.6 110KM benzyna. WSZYSTKO z autem ok, prócz...odrobiny radochy z jazdy. Nie jestem rajdowcem ale te 110KM to jak dla mnie dramat, ale do rzeczy: Na Allegro jest spory wybór...silników, jaki NAJMOCNIEJSZY pasowałby do mojego modelu bez większych przeróbek, cudów, cięcia itp. ? Rozumiem, że o TAKIM CUDZIE nie mam co marzyć? Wiem, że mój model był/jest sprzedawany z bardzo wieloma rodzajami silników benz. Zależy mi na jakimś 180KM i więcej. Wykonalne? Pozdrawiam ps. TAKI? Edytowane 2 Czerwca 2013 przez violcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Sprzedaj megane i kup jakis z mocnym silnikiem ten 180 km rozpedza chyba 8-9 sekund wiec bez rewelacjii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Wymiana śilnika , komputera , zgranie immo , przeróbki w wiązkach kabli , Wymień auto na inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignas Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Dziwne... nie przejechałeś się przed kupnem? Chyba lepszym rozwiązaniem będzie dołożenie kilku koni poprzez zamontowanie sportowego układy wydechowego + dolotowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blayders Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Moja rada . Zrób chip + dolot . Druga opcja zmień samochód . Przy obecnej elektronice zmiana silnika na inny typ to orka na ugorze - nie opłacalne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi