daro76 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Witam nie znalazłem wiadomości wiec pytam: Rozsypał mi się mechanizm w Megane II z 2007 r i prawdopodobnie nie pokleję tego ,czy zakupując używaną dźwignie bezpiecznie ją wymienię bo zauważyłem że linki które trzymają się dźwigni wyglądają, że są zamocowane na plastikowych zaczepach? Jak udam mi się zdjąć tunel to postaram się zamieścić zdjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Jakby Kolega czytał odpowiedni dział to zaraz by znalazł. Polecam Przenoszę w odpowiednie miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro76 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Dzięki za podpowiedź ,po rozkręceniu tunelu wiem już wszystko .Proszę zamknąć temat.I jeszcze jedno kolega powiedział że nie w tym dziale jestem wiec w jakim mam być jak nie w Megane II? Można prosić o wyjaśnienie. Następnym razem poszukam dokładniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 nie w Megane II? Można prosić o wyjaśnienie. Temat założyłeś w Forum Ogólnym, ja przeniosłem do odpowiedniego działu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi