moroh Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Cienisław - dobrze ujęte - walka z leniami o miejsca parkingowe, skądś to dobrze znam. Sam na swoją megi szuflowałem pod domem kawałek chodnika. Normalnie, aż się ucieszę jak naprawdę, zima przejdzie i te śniegi. Stan aktualny: Gliwice, roztopy, pół stopnia powyżej zera. Wszystko płynie, pługi zasuwają po Zabrzu, mijałem dwa - wyścigi urządzali na De Gaulle [o ile to się tak pisze]. Dzisiaj objeździłem Zabrze i Gliwice - obydwa miasta, już znacznie lepiej, przejezdne. Asfalt widoczny, czasem czapy śniegu leżą między pasami lub po środku pasa. Ogólnie 'papka' na asfalcie. No to się robi cieplej.. W końcu to ocieplenie klimatu przyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReiL Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 tia ale nadal Moroh mozesz wciepnac fotke sprzec uczelni z "zimowym parkingiem" w tle:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moroh Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Skoro RaiL tak powiadasz, to wrzucam.. Fotka dzisiaj dokonana w Bytomiu. Klubowy mini-meeting. Ten świat jest taki mały.. PS: dzięki RaiL za pokrowiec. A egzamin na 4 był. :roll: To był dobry dzień! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 U mnie rano dzisiaj jazda bez trzymanki ;-) "0" na liczniku drobna warstwa śniegu na drodze, a pod ciutkę lodowato i cały czas pada (padał) deszcz. A egzamin na 4 był. :roll: Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReiL Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 heh no to wlasnie sobie wstalem z łózka wygladam za okno a tam.....jakies 5-7 centow na moim dachu......znowu pada snieg i to fest pada..... PS: dzięki RaiL za pokrowiec. A egzamin na 4 był. To był dobry dzień! Tia Bardzo dobry Ja ten egzam co miałem tez zdalem :) na 3,5 bez zadnego przygotowania i tym samym pobilem chyba wszystkie swoje wczesniejsze rekordy w nieuctwie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 W Olsztynie lekki śnieżek i mokro. Temperatura około 0. Trochę lubię zimę- samochodów mniej na mieście (wiele nie zapala). Meganka nie zawodzi- (zamek w klapie z tyłu przekonserwowałem). Nic tylko śmigać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moroh Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zabrze, Bytom, Gliwice - już 2 razy dzisiaj jechałem taką trasą - drogi przejezdne, mokro, ale zalega jeszcze na poboczu i niekiedy na środku pasa błoto pośniegowe.. Lepiej uważać. Pługi nadal zasuwają. Pewnie teraz to troche zelży, za dnia a nocą dosypie znowu. Może i tak lepiej. Hmm na pewno lepiej niż zeszłego roku! 8-) Co do egzaminu, dziękuje Prezes. Dzisiaj był kolejny, teraz na 5. ReiL - no to bijesz rekordy! Oby tak dalej, hr hr hr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Gdynia (jestem w trasie) delikatny snieżek po drodze tutaj lajcik 0- -1 jutro powracam będę opowiadał jak było po drodze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Teraz to trzeba zmienić w temacie na wiosna ;-) Dzisiaj rano jak odpalałem koło 6:05 to na liczniku miałem +5. Na drodze mokro i brak śniegu. Wczoraj natomiast jak wracałem z pracy to widziałem dzikie ptactwo latające kluczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 u mnie na zegarku pokazało +1, a teraz ładnie mi śpiewa kos za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 No i po zimie... Mam nadzieje ze sie myle, bo tylko raz mi sie udalo pojezdzic w gorach na desce... :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 No to znowy przyszło mi powalczyć z szuflą i szukanie autka ;-) Tak na oko to jakieś 20 cm się pojawiło i ciagle pada. Dorga do pracy fatal error - znowu zaskoczeni drogowcy :evil: Krajobrazy wspaniałe -drzewka oblepione śniegiem :) No i znowu dzieciaki się cieszą :) A niech mają trochę zimy w zimie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 Kurde, zawsze jak mam jechac w dluzsza trase to pada Mam nadzieje, ze nie bedzie tak zle i nie bede sie tobolil 60-70km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soto74 Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 hej, a w Krakowie wiosna :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 8 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 no bywa, choc juz dwa razy ostatnio nad ranem zima jeszcze sypnela, do poludnia samochod byl suchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi