Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

zima kontratakiren!!! :)

DrNO

Rekomendowane odpowiedzi

Cienisław - dobrze ujęte - walka z leniami o miejsca parkingowe, skądś to dobrze znam. Sam na swoją megi szuflowałem pod domem kawałek chodnika. Normalnie, aż się ucieszę jak naprawdę, zima przejdzie i te śniegi.

Stan aktualny: Gliwice, roztopy, pół stopnia powyżej zera. Wszystko płynie, pługi zasuwają po Zabrzu, mijałem dwa - wyścigi urządzali na De Gaulle [o ile to się tak pisze].

Dzisiaj objeździłem Zabrze i Gliwice - obydwa miasta, już znacznie lepiej, przejezdne. Asfalt widoczny, czasem czapy śniegu leżą między pasami lub po środku pasa. Ogólnie 'papka' na asfalcie.

No to się robi cieplej.. W końcu to ocieplenie klimatu przyszło.

heh no to wlasnie sobie wstalem z łózka wygladam za okno a tam.....jakies 5-7 centow na moim dachu......znowu pada snieg i to fest pada.....

PS: dzięki RaiL za pokrowiec. A egzamin na 4 był. To był dobry dzień!

Tia Bardzo dobry :mrgreen: Ja ten egzam co miałem tez zdalem :) na 3,5 bez zadnego przygotowania i tym samym pobilem chyba wszystkie swoje wczesniejsze rekordy w nieuctwie :)

Zabrze, Bytom, Gliwice - już 2 razy dzisiaj jechałem taką trasą - drogi przejezdne, mokro, ale zalega jeszcze na poboczu i niekiedy na środku pasa błoto pośniegowe.. Lepiej uważać. Pługi nadal zasuwają. Pewnie teraz to troche zelży, za dnia a nocą dosypie znowu. Może i tak lepiej. Hmm na pewno lepiej niż zeszłego roku! 8-)

Co do egzaminu, dziękuje Prezes. Dzisiaj był kolejny, teraz na 5.

ReiL - no to bijesz rekordy! Oby tak dalej, hr hr hr.

Teraz to trzeba zmienić w temacie na wiosna ;-) Dzisiaj rano jak odpalałem koło 6:05 to na liczniku miałem +5. Na drodze mokro i brak śniegu. Wczoraj natomiast jak wracałem z pracy to widziałem dzikie ptactwo latające kluczami :mrgreen:

No to znowy przyszło mi powalczyć z szuflą i szukanie autka ;-) :mrgreen:

Tak na oko to jakieś 20 cm się pojawiło i ciagle pada.

Dorga do pracy fatal error - znowu zaskoczeni drogowcy :evil:

Krajobrazy wspaniałe -drzewka oblepione śniegiem :) No i znowu dzieciaki się cieszą :)

A niech mają trochę zimy w zimie ;-)