jaca1971pl Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 (edytowane) witam, jestem posiadaczem od niedawna scenica3 2010 z kolorowym TFT i tak jak w temacie, nie wyświetla zegarka. szukałem w opcjach,instrukcji i nic nie znalazłem.Może jakaś podpowiedz- jakoś przyzwyczajony jestem do zegarka na desce. a tak przy okazji gdzie można bezpiecznie zrobić przerwę w obwodzie elektrycznym by wstawić przełącznik anty złodziejaszką.(coś małego w kabince) pozdrawiam jaca :D a jeszcze pytanko, znacie może jakieś linki z ledami do jazdy dziennej i miejscem naj do montażu w scenicu3 pozdro Dodano: 12 gru 2013 - 23:50 Witam,problem z brakiem wyświetlania zegarka został rozwiązany w serwisie Renault.Gościu stwierdził że musi podłączyć komputer i zrobić reset do ustawień fabrycznych. Po resecie zegarek pojawił się w opcjach, czyli był fabrycznie, a została opcja wyłączona nie wiadomo czemu przed sprzedażą w renault. Tak stwierdzono. Ciekawe czemu i 123zł poszło, pozdrawiam jacek Edytowane 12 Grudnia 2013 przez jaca1971pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Z opcji nawigacji również można było przywrócić ustawienia fabryczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi