[email protected] Opublikowano 15 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2013 Wlali mi w ASO wg. faktury 4 lirty płynu i 1 litr koncentratu Glaceol RX Typ D, miało to kolor jaskrawo zielony ale po 2 dniach jak zobaczyłem ma juz kolor blado różowy, ciekawe co będzie za kilka dni:) To normalne że ten płyn zmienia kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 nie,prestone ms zielony kolor i bristol chyba.glaceol jest różowy. wiec oszukali ci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[email protected] Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Glaceol RX Typ D jest w butelce jaskrawo zielony. Napewno musieli zlać cały przy wymianie pompy wody, chcialo by sie wlewać komuś różne płyny??? Znalazłem takie coś: http://www.daciaklub.pl/forum/printview.php?t=265&st posta Pablo78 - 2007-11-18, 11:20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi