bob219 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 (edytowane) Witam, co myslicie o autku ? Pierwsze co sie rzuca w oczy to napis renault zbyt nisko i brak naklejki elf na tylnej szybie. Czy jest ktos z okolicy Ornety i moglby ogladnac autko ? Za wszystkie sugestie dziekuje. http://allegro.pl/2-0dci-150ps-6-biegow-xenon-alu-klimatronik-z-niem-i3333923780.html Edytowane 18 Czerwca 2013 przez bob219 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 (edytowane) Wg mnie: 1. Nie ma ksenonów, li tylko soczewki 2. 10x airbag? Może się mylę, ale chyba max było 6 (kierowca, pasażer, 2x fotel i 2x kurtyna przez całe auto) 3. Regulowana wysokość fotela, tak ale tylko u kierowcy 4. 2x podłokietnik = przód + tył 5. Ogólnie mało zdjęć, nie widać czy faktycznie ma ESP i fotele podgrzewane Mając na uwadze powyższe, wypada chyba uznać, że opis jest naciągany (kolorowany). To samo z rokiem prod., gdzie w opisie jest podany 2006, a wyżej już 2007 (coby skusić klienta). Wg mnie jeśli auto, które wedle sprzedawcy ma ~180 kkm a wygląda na 50 kkm - musi być podpicowane, no ale jak to handlarz powiedział mojemu koledze: >>a to chciałby pan kupić porysowane czy zrobione już?<< Pozdrawiam, konwil PS: Aha, no i cena - jak dla mnie chyba zbyt okazyjna - za takie autko moim zdaniem >20 kPLN... Edytowane 19 Czerwca 2013 przez konwil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi