broszford Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 http://otomoto.pl/renault-megane-pakiet-sport-najtanszy-okazja-C29513814.html juz dosc dlugo sprzedaje, moze ktos wie cos wiecej ? ewentualnie mogl by odplatnie dla mnie to auto sprawdzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Pakiet sport hehe Zwykłe 1,9 dCi, ze zderzakami od sporta, z czego cały przód od wersji po lifcie, bez spryskiwaczy. Gdybym to ja sprzedawał, to bym zrobił tą przekładnię za 250zł, skoro to tylko tyle kosztuje, a podnosi wartość sprzedawanego egzemplarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broszford Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 ja wlasnie szukam 1.9 diesel w pakecie sport, ale jakos dlugo sprzedaje to auto, moze ktos ogladal ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 ale to nie jest pakiet, tylko zderzaki od sporta. Poszukaj ładnego, zadbanego dCi, sam dokup zderzaki, polakieruj, zamontuj i będziesz zadowolony. Będzie drożej, ale Ty też będziesz wiedział z czym masz do czynienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi