subratri Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Witam dzisiaj rwałem dwumasę (po 6 miesiącach odpalania z popychu doczekało się). W tylnej połówce sanek - tak po środku_ znalazłem coś... Żyroskop?? :) Gumowa rolka na łożysku. Co to jest? do czego to służy? Czy to musi być??? To napewno hałasuje podczas jazdy... Łożysko jest już luźne. wrzucam fotkę tego czegoś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro76 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 (edytowane) Patrz mam podobne w podobnym stanie we wtorek jadę do kolegi mechanika zapytam. Jeśli ci to pasuje. Jeśli chodzi ci o ten czajnik na środku? Edytowane 23 Czerwca 2013 przez daro76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
subratri Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Czajnik to katalizator. Chodzi o to co zaznaczyłem strzałką, złe zdjęcie kleiłem przedtem - sorka Dodano: 26 cze 2013 - 00:00 poważnie nikt nie wie co to i po co to?? No nie daje mi spokoju... Co prawda miałem w audi w bagażniku ciężarki wyrównaważające ale tam miału ułożenie poza środkiem no i coś ważyły a to... Centralnie po srodku auta i do tego jeszcze walec, no i żeby było mało to na łożysku :) Najdziwniejsze dziwo jakie w aucie spotkałem. Niech ktoś ulży i powie co to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi