daro76 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Witam mam nadzieje że w dobrym dziale . Witam czy da się dźwignąć (moc-osiągi) w megane kombi 2007 r 1,5 dci 105 Km, przez małe nakłady finansowe.?Możecie coś podpowiedzieć? P.s Może ktoś mi wyjaśnić co to prefiks phl I phl II co to za różnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 (edytowane) A było czytać linki zapodane w czasie rejestracji do regulaminu i instrukcji obsługi forum.... Nie miałbyś teraz problemów z działami i prefiksami.. Ph I auto w wersji przed liftingowej Ph II po liftingu. Dotyczy zarówno modeli I jak również II i III. Zarówno meganek jak i scenioli. W instrukcji jest to nawet na fotkach pokazane jak je rozpoznać: http://megane.com.pl/topic/22738-instrukcja-korzystania-z-forum-meganecompl/ (ten podział na "phase", u Renaulta dotyczy także innych jak CLIO, LAGUNA... ale to forum M i S dotyczy) Edytowane 23 Czerwca 2013 przez gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blayders Opublikowano 21 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Tak da sie poprzez chip tuning ale minimum 1000 zl musisz wyłożyć za dobrego virusa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Djosiriss Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 a co ze sprzęgłem i innymi podzespołami ? ja mam 1.9 dci 120km . do ilu km jeszcze dają rade podzespoły jak sprzęgło itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi