DUSZEK-82 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 (edytowane) Witam i proszę o pomoc.... w moim aucie centralny zamek spisywal sie ok, poza przyciskami w drzwiach...ale pilotem zawsze otwiera i zamyka...ostatnio wlasnie drzwi od kierowcy nie chcą się otworzyć...słychac dzialanie zamka, ryglowanie i otwieranie, ale pociagam za klamke i nic...drzwi nie chca sie otworzyc, więc idę od strony pasazera i od środka pociagam za klamke kierowcy i drzwi się otwieraja...sprawa jest priorytetowa, bo chodzi o drzwi kierowcy ;) . miał ktoś podobny problem? dodam, ze na poczatku musialem kilka razy pilotem zamknac , otworzyc i drzwi się otwieraly gdy pociągnęłem za klamke...a teraz nawet kilkakrotne nacisnięcie nic nie daje... dzisiaj sprawdziłem....po otwarciu drzwi od środka.....można normalnie je zamknąć i otworzyć klamką...czyli problem tkwi w odryglowaniu centralnego zamka drzwi, co jest dla mnie dziwne, bo słychać jak zamek w drzwiach pracuje Edytowane 28 Czerwca 2013 przez DUSZEK-82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nel Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zamek do naprawy.Musisz go wymontować rozebrać i zobaczyć co nawaliło ,nie raz daje się go naprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUSZEK-82 Opublikowano 9 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 po wymianie przycisku w klamce problem ustapił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi