energyypl Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 witam. decyzja podjęta przerabiam szczeniaka na gaz tylko teraz pytanie do Was jaka instalacje założyć do max 3 tyś? gaz będe zakładał w Gliwicach w Boston Autogaz klik tu jest ich oferta. Podpowiedzcie mi proszę na jakich podzespołach jazda na gazie będzie w miare bez awaryjna i co wybrać? chodzi mi też o wtryski itp. pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_07 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 (edytowane) Polecam Ci podjechać do Bytomia do Davanti- wiem, że to kawałek, ale warto ciszyć się bezproblemową jazdą- Dostaniesz staga qbox, reduktor ac r01 + wtryski hana/ac w01 + emulator i będzie śmigało Edytowane 2 Lipca 2013 przez Marek_07 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimak Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Chociaż na insalację w mojej megance nie mogę złego słowa powiedzieć (bezawaryjnie biega już 150 kkm - myślę,że się nie obrazi na mnie), ale gdybym ponownie stanął przed dylematem - czym zarazić, to byłby to Prins. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
energyypl Opublikowano 2 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 a powiedzcie mi jeszcze jak silnik w moim scrniku 16v 115km znosi przeróbke na gaz? a na temat bostona i jego instalacji nikt sie sie wypowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_07 Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 gimak- dokładnie, na dzień dzisiejszy tylko prins. energyypl- spoko wszystkie silniki renault poza IDE + 1.2 16v dobrze znoszą gaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
energyypl Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 a w jakij miejscowosci ten prins? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_07 Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Jeżeli chcesz pewnie, to za Gazmobil Tychy mogę poręczyć- wiem, że kawałek jest + jak powiesz, że od Marka z Mysłowic to rabacik ugrasz. Równie dobrze Renia pojedzie na stagu qbox/ acr01/ hana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbaca Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Dlaczego nie założysz sprawdzonych zestawów np. ten co wyżej podany i jest po sprawie. Jaka butla itp. wszystko jest napisane, opisane do tych silników. Jedyne co to wybrać zakład ale: "... gaz będe zakładał w Gliwicach w Boston Autogaz klik tu jest ich oferta..." Według tego co napisałeś to podjąłeś decyzje gdzie będziesz zakładał i co czyli - BRC SEQUENT24 sekwencja gazu_4-cyl.-2760zł, 2880zł <<PROMOCJA>> - LOVATO sekwencja gazu_4cyl.od - 2280zł , 2380zł <<PROMOCJA>> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
energyypl Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 w sumie decyzja podjeta co do miejsca kilku znajomych tam zakładało i są bardzo zadowoleni. tylko teraz pytanie do Was która instalacja? czy droższa oznacza lepsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbaca Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
energyypl Opublikowano 5 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 więc która instalacja lepsza? LOVATO czy BRC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimak Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 czy droższa oznacza lepsza? Z reguły tak, ale końcowy efekt zależy głównie od tego co stroi instalację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi