Shymek Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Zacznijmy od tego iż to nie jest F1 r26 tylko F1 team czyli wersja z Recaro ale bez szpery :D Po zdjęciach mogę dodać iż przednie opony to raczej na zewnątrz nie mają wogóle bieżnika ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tfelek Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 http://otomoto.pl/renault-megane-f1-r26-2-0-turbo-C28482476.html Ktoś może oglądał? Miałby ochotę obejrzeć z warszawy? Nie chce mi się kolejny raz na darmo jechać przez pół Polski... wiedz kiedyś dzwoniłem pytałem był malowany prawy bok i błotnik tylny szpachlowany. Auto nie jest z warszawy tylko jakieś 30-40km od niej.. chcialem podjechac ale gosciu sie plątał gdzie itp.. ogólnie widac że pewnie cała malowana.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niq Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 a ta meganka? http://otomoto.pl/renault-megane-2-0t-sport-225km-bezwypad-C29592520.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ufo23 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 była opisywana już w tym wątku. Nawet były jej zdjęcia przed naprawą, ale Pan Prezes usunął zdjęcia.. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niq Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 a ma ktoś może te zdjecia? może mi je ktoś podesłać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shymek Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Poszło PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivos Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 ten w życiu nie ma 95 tys przejechanych tylko co najmniej 2 razy tyle... u mnie przy ponad 100 tys przebiegu fotel , kiera i gałka skrzyni wyglądają o niebo lepiej witam wszystkich, od jakiegoś czasu zacząłęm się rozglądać za megane sport i po obejrzeniu tego auta zmarnowałem czas i kasę: - wnętrze wygląda jakby zamknąć tam 2 walczące koty - pod maską: silikon, zipy i odchodząca płatami blacha - książka serwisowa z wpisami wydrukowanymi na kartkach A4. nie polecam! Jeżeli ktoś ma megane sport w dobrym stanie i cenie to bardzo chętnie na prv. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyma Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 ^ poszło pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Ja też się rozglądam za MII Sport, ale z moim funduszem (ok. 20tyś), raczej rozglądałbym się za jakimś Clio sport (2ph2), w Polsce ich jak na lekarstwo, byłem jedną oglądać, to tragedia. W Niemczech ceny za te Renówki też są konkretne, poszukałbym we Francji, Holandii, ale niestety nie ogarniam internetowych giełd z tamtych stron (możecie coś polecić?). Znalazłem 1 sensowną w Niemczech. Jedyne moje wymaganie - srebrna lub elektrosrebrna (wiecie o co chodzi :P ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi