Matis251 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 (edytowane) Drodzy koledzy , potrzebuje pomocy ! Jutro wyjeżdzam na wakacje, a mam problem od kilku dni z klimą , to znaczy : Jadąc samochodem gdy włączam klime to po jakimś czasie samochód zaczyna mi wariować , a dokładniej , zawieszają sie kierunki i potem [CENZURA] jak głupie , halogeny włączają i wyłączają się jak stroboskopy , i wycieraczki same się włączają , na które nie mam wpływu manetką . Po wyłączeniu przycisku (AC) , problem znika jak ręką odjął . Proszę was o szybką diagnozę i pomoc , bo nie chce mieć pit stopu na trasie :) Na forum cenzuralnie się wysławiamy B) Edytowane 9 Lipca 2013 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Proszę was o szybką diagnozę UHC pewnie zawilgocone i przy włączeniu klimy zaczyna pokazywać co potrafi. Zresztą tak czy tak cała elektryka do sprawdzenia, a w szczególności wszystkie kostki. Jutro wyjeżdzam na wakacje Nie za późno się za to zabrałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matis251 Opublikowano 9 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 UHC ? Wybacz , nie jestem mechanikiem z zawodu , nie znam terminologi . Jakie kostki w szczególności sprawdzić ? No wiem, późno ale mam nadzieje że zdąrzę zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 UHC = moduł kontroli elektrycznej wyposażenia samochodu. nie jestem mechanikiem z zawodu Bardziej przyda się elektryk samochodowy. Generalnie sprawdził bym skrzynkę UHC i wtyczki, które do niej chodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 UCH i UPC do sprawdzenia , dlaczego tak późno tematem się zajmujesz , jak by było więcej czasu to bym mógł pomóc UCH - w kabinie po lewej stronie kierownicy nad nogami UPC - w komorze silnika koło akumulatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matis251 Opublikowano 9 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Dzięki Cinas , ja chyba do Ciebie zawitam nie długo ( o ile dobrze kojarzę to do Morzewa ) Z tarczą sprzęgła , Wyjazd przesunął się na sobotę, więc mam trochę czasu . Dzięki Chłopaki , wolę Was tutaj zapytać niż mechaników / elektryków w mojej wspaniałej miejscowości :) W końcu ktoś potrafi normalnie wytłumaczyć . PS. Cinas, w razie czego to poradzisz coś na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 W Morzewie jest Arek, a Ja w Kaczorach wszystko jest do naprawy jak możesz to zerknij w te miejsca co opisłem czy nie jest tam mokro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matis251 Opublikowano 9 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Haha Ok , w razie czego to się odezwę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi