revolta Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Witam Dłuższy czas auto jeździło bez zarzutu. Dzisiaj wchodzę, naciskam start, usłyszałem aby jak RAZ rozrusznik przekręcił i dalej cisza. Oto co dalej się dzieje: co może być przyczyną? Kontrolna silnika oraz poduszki zaklejona, dlatego nie świecą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adddek Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Witam serdecznie. Postanowiłem odgrzebać temat kolegi, ponieważ u mnie niestety wystąpił ten sam problem. Niestety mam identyczne objawy w swojej Megance. Sprawdziłem dodatkowo wszystkie bezpieczniki w tym (25A) w poz nr3 Próbowałem również zapalić samochód z tzw. "pychu", ale tutaj też nie było pozytywnych efektów. Bardzo proszę drogie grono o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Sprawdźcie na clipie co jest grane. Adddek twój megane to chyba rekord że przejechałeś 2 miliony kilometry.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adddek Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Hej. Już wszystko jasne. Rozrusznik był podwieszony, więc dla tego auto nie kręciło. Wymieniłem rozrusznik na nowy i wszytko jest tak jak potrzeba. Renówka zapala, aż miło. Dziękuje za pomoc. Ps. Swoją drogą wymiana rozrusznika, to jakaś obłędna masakra dla kogoś kto jest nie doświadczony. Odkręcenie 3 śrub pozbawiło mnie czucia w rękach i przyprawiło o ból głowy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi