manias_85 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 (edytowane) Witam, /\/\/\/\/\/\/\/\ mam pytanie, czy ktoś z Was wie może gdzie w Zgierzu, Łodzi lub okolicy znajdę jakiegoś gazownika LPG co posiada interfejs do instalacji LPG Stefanelli? Byłem w weekend na zwiększeniu poziomu gazu w zbiorniku, ale nie mam wyregulowanej centralki i przez to mam złe wskazania poziomu gazu - zapalają na chwilke się 4 zielone kontrolki po czym zapala się kontrolka czerwona, czyli rezerwa gazu a zbiornik jest pełny /\/\/\/\/\/\/\/\ /\/\/\/\/\/\/\/\ Pozdrawiam (przy okazji proszę moderatora o usunięcie tematu błędnie założonego w temacie Dealerzy, serwisy, warsztaty) Usunięte Regulamin pkt. 5.9 -Prezes Edytowane 10 Lipca 2013 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbaca Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 http://lpg-forum.pl// Tam się zaloguj i pytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi