Marcin3134 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Witam. Wczoraj miałem okazję przejechać się megane ph1 1,4 8V. Mogę powiedzieć że lepiej się zbiera od mojego. Podpowiedzcie od czego zacząć? Przecież nie mogę wymienić wzystkiego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisy Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Marcin3134 niestety u mnie te same objawy do 3tys obrotów muli;/ nie stuka ci nic w silniku po odpaleniu zimnego silnika?? Bo w tych megankach nagminnie padają te kzfr;/ Zdejmij plastikową osłone silnika i z lewej strony obok wlewu oleju masz elektrozawór tego właśnie koła , powoli odłacz od niego wtyczke na desce pojawi sie servise i chec injection ale nie martw sie tym, przejedz się samochodem i zobacz różnice , podłacz potem wtyczke błąd zniknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy1982 Opublikowano 28 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 Rozwiązaliście te problemy z pierwszą sondą i obrotami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi