amtrax Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Witam,od jakiegoś czasu zaczeło mi ubywać płynu w zbiorniczku wyrównawczym.Nigdzie nie widać wycieku,silnik czysty,moc jest,spaliny normalne,w środku sucho.Proszę o sugestie co moze być przyczyną i gdzie szukać usterki.Dziękuję.Autko to scenic 1.9dci z 2002r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieczar Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 obejrzyj chłodnicę dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amtrax Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Witam,dodałem proszku do uszczelniania chłodnic.Narazie pomogło.Wycieku nie zlokalizowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekwodniak Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Mi po dodaniu proszku w polonezie do chłodnicy dokładnie zapchało nagrzewnice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 dokładnie zapchało nagrzewnice Ale kto bogatemu zabroni :D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amtrax Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Witam ponownie.Płynu nie ubywa,trzyma temperaturę i wszystko jest ok.Proszku dodałem mniej jak połowę opakowania(całe jest przeznaczone na ok 30l).Może to info przyda się innym czytelnikom forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pauliosss Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Nie prawda, jak w polonezie nagrzewnica była zamulona sama z siebie to i zamuliło, jedną tubkę można spokojnie wsypać i dać mu po pracować na wolnych obr. żeby się ładnie rozszedł. Ja do Passata sypałem i jakoś nie było probemu z ogrzewaniem a wyciek zlikwidowało i co dobre wyciek był dosyć spory nie wierzyłem w te specyfiki a dało radę. Tylko że ja kupiłem ten z tymi opiłkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi