BoskiEnrique Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Witam. Jestem tutaj nowy i interesuje mnie zakup meganki w wersji cabrio w dieslu. Znalazłem zachęcające ogłoszenie: http://otomoto.pl/renault-megane-lift-keyless-karmann-maxxx-C30114156.html Jestem ciekawy co sądzicie na temat tego auta. Chodzi mi o określenie stanu technicznego po zdjęciach na przykład czy samochód mógł być bity. Czy ogłoszenie jest warte mojego zainteresowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi3737 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Powiem tylko ze w CC chyba nie wystepowała podgrzewana przednia szyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extreme666 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Z treści ogłoszenia jednoznacznie wynika,że auto miało jakąś naprawę nadwozia.Zdjęcia za wiele nie pokazują,ale wydaje mi się,że przód cały i do sprawdzenia drzwi.wydaje mi się,że tylny zderzak nie jest dobrze spasowany.Brak porządnych zdjęć prawego boku,za to lewy jest obcykany aż nadto. Co do przebiegu-deklarowany jest rzeczywiście niewielki,ale lewa część siedziska dość mocno zużyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi3737 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Dlatego specjalnie sie nie wypowiadałem bo na zdjeciach nie widac dokladnie elementow wskazujacych na przebieg (lewa czesc fotela, kierownica, drazek zmiany biegow) Wg.mnie na tych zdjeciach nie widac aby fotel byl jakos zuzyty tak samo jak inna czesc nadwozia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi