Adamek99 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 (edytowane) Witam czy Taki kabel http://allegro.pl/aux-mini-iso-renault-carminat-rca-2007-jack-i3459582645.html będzie pasował do mojego radia z Meganki z 2005 roku ? Radio wygląda tak http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b152aff0a2c03189.html. Sprawdzałem wejście aux jest. Dodano: 12 sie 2013 - 10:02 Naprawdę nikt nie wie ? Edytowane 11 Sierpnia 2013 przez Adamek99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Jeśli jest tak podłączony jak ten w istniejącym już temacie i ten zrobiony i opisany w manualu to będzie pasował i spełni swoją rolę. Trudno jednak z fotek to odczytać jak jest połączony, co wcale nie przekreśla jego zastosowania bo piny w zielonej kostce można odpowiednio poprzekładać w razie innego podłączenia. Wymagać to jednak może przeróbki tego co zakupisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek99 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Znalazłem na Ebay ten kabel i twierdzi sprzedawca że poradzi on sb w Update list i w Carminacie http://www.ebay.pl/itm/3-Aux-Line-In-Adapter-Interface-Renault-Carminat-UPDATE-LIST-fur-Mp3-iPod-/171101087856?pt=Kabel_Stecker&hash=item27d66b6870 wiec to może wszystko jedno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanfran Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 (edytowane) Taki kabelek bezproblemowo działa u mnie od prawie dwóch lat, mam radyjko takie jak na twoim zdjęciu (widać na malutkim zdjęciu po lewej). Jedynie co trzeba było zrobić, to uaktywnić w menu radia pozycje AUX. Edytowane 12 Sierpnia 2013 przez sanfran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcichy Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 (edytowane) A nie lepiej zrobić samemu ten kabel? Mnie to kosztowało niecałe 10zł. W elektronicznym kupujesz przewód minijack, ucinasz jeden koniec, do tego lutujesz bądź zaciskasz trzy wsuwki głośnikowe (najwęższe- żeby pasowały na piny w radiu) i obkładasz wszystko koszulką termokurczliwą żeby przypadkiem się nie zwierały w radiu 10min pracy i gotowe:) wychodzi 4 razy taniej a jeszcze satysfakcja, że coś zrobiłeś sam- bezcenna:D Jakby coś- służe pomocą i fotkami jak to u mnie wygląda. Edytowane 12 Sierpnia 2013 przez kcichy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob1 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 (edytowane) cięcie Proszę o info jak wykonąć połączenia od strony radia. Z tego co pamiętam to po obcięciu kabla będą dwie żyły kabla odpowiadające za kanał lewy i prawy i masa. Jak to pozarabiać i gdzie przypiąć od trony radia, żeby zwarcia nie zrobić. Radio to Update List Regulamin pkt. 5.13 - cytowanie Tomik Edytowane 18 Sierpnia 2013 przez Tomik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Jest manual w downloadzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi