kusmir1992 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Po co jest to forum jeśli i tak nie można liczyć na pomoc innych użytkowników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawa7777 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 może konkretniej, ja nie miałem takiego problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 No to ja Ci pomogę ! Tutaj masz osobny dział na tego typu uwagi i pytania http://megane.com.pl/forum/10-dzialanie-forum/ A tak w ogóle to czego oczekujesz od forum :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 (edytowane) Ja się tam nie znam ale na wszystkie 16 tematów jaki założyłeś: http://megane.com.pl/index.php?app=core&module=search&do=user_activity&search_app=&mid=32205&sid=6f3539f786699c2639675c93ed771005 - tylko 3 są bez odpowiedzi, w tym jeden w którym pytasz jaka jest moc głośników BLAUPUNKTA jakie masz w swoim aucie...... Czasami źle, albo minimalistycznie zadane pytanie nie pozwala odpowiedzi udzielić, zresztą średnia tych udzielonych jest i tak wysoka. W cudzych tematach też na Twoje pytania odpowiadano..... Bardzo nam przykro jeśli 1 post w tym temacie jest formą podziękowania za dotychczas udzielone odpowiedzi... W zamian w 28 napisanych postach zdecydowana większość to pytania, (kilka nawet takich, na które już w innych tematach odpowiedzi udzielono) oraz zdawkowe odpowiedzi na pytania innych, no i pretensje.... Chyba nie warto się w pomoc dla kolegi angażować, skoro tak to odbiera i jeszcze marudzi.. Edytowane 15 Sierpnia 2013 przez gojgien 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawa7777 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponuryzniwiarz Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Jeżeli moderator mnie nie zbanuje za odpowiedź której chciałbym koledze udzielić, to chętnie to uczynię w dwóch słowach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 to chętnie to uczynię w dwóch słowach. Daj sobie spokój. Nie warto. Jak czytasz, to kol. gojgien już potwierdził ten fakt :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megane ang Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 wiec co ty możesz zrobić dla forum ?? jeśli forum nie może pomóc tobie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klimi Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Może kolega oczekiwał pomocy "fizycznej", że ktoś do niego pojedzie i naprawi mu auto :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
subratri Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 (edytowane) A ja powiem tak- faktycznie to forum (jak i wuększość innych) na początku wydaje się być wypięte na nowych userów. Problem jednak nie w forum a w formie zadawanych pytań i oczekiwanych odpowiedziach. Ludzie nie zawsze przeglądają całe forum (bo i po co? ) Nie zawsze znają odpowiedzi a przedewszystkim Renault to nie golf trójka. Tym autem przedewszystkim się jeździ w odróżnieniu do VAG gdzie przedewszystkim się je przerabia. Na pytania z audio dużo szybciej znajdziesz odpowiedzi na Elektrodzie (jeśli będziesz miał szczęście i ktoś przeoczy Twój temat podczas masowego usuwania postów nowych userów). Jakieś głośniki, zmieniarki... Forum jest dobre, użytkownicy też. Twój błąd to zła marka. W renówkach zazwyczaj jest więcej niż potrzeba więc niewiele jest do poprawiania. A skoro nie ma zapotrzebowania to i nie ma wiedzy. Proste nie? Edytowane 31 Sierpnia 2013 przez subratri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi