Marcin91 Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Witam. Wiem, wiem, gaz i tania przez co na wstępie już podejrzana i skreślana... Ale mam pytanie czy ktoś zna jakieś pewne info, konkrety na temat tej Megany co było z nią kiedyś nie tak, co jest teraz nie halo, co nie pasuje do siebie itp. http://tablica.pl/oferta/renault-megane-ii-sport-2-0-turbo-gaz-2005-r-2005-CID5-ID3zeXr.html#2f43c0e20d Pozdrawiam, Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_07 Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Jak to pali 10 litrów gazu, a mój pali 11,5 to głowica tam już dogorewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin91 Opublikowano 3 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 W sensie że za uboga mieszanka przez co wypala zawory ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shymek Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Możesz to auto śmiało wysłać do RenaultArt (www.renaultgdansk.pl) na ocenę Mariusz albo Marcin fachowo Ci powiedzą co i jak z nim i czy warto za tę kasę to kupić czy te "drobne naprawy" to takie koszta że wszystko skończy się w okolicach 30 tys zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_07 Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 (edytowane) za uboga mieszanka przez co wypala zawory Dokładnie tak. Jak chcesz megan sporta z prawdziwego zdarzenia to kup od kolegi Shymek. Potrzebujesz gaz- nie ma problemu nie takie auta jeżdżą na gazie. 600 konna Honda z silnika 1.8- to było wyzwanie Edytowane 3 Września 2013 przez Marek_07 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi