vegeta27 Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 (edytowane) Witam, Jestem tu nowy, kilka dni temu nabyłem R.Megane III coupe z silnikiem 180TCe w wersji Dynamic. Mam pewien problem, posiadam fabryczne radio CD. Po włożeniu płyty nie jestem w stanie wybierać dowolnej piosenki, Na wyświetlaczu (opcja bez navi, mały wyświetlacz na desce rozdzielczej) pokazuje się opcja REPEAT i każdorazowa zmiana piosenki (przy kierownicy i na samym radio) powoduje przeskok na inną piosenkę, ale nie w kolejności a losowo. Szukałem na forum, przeanalizowałem również instrukcję i nie udało mi się znaleźć odpowiedzi jak ty wyłączyć. Chciałbym by zmiana piosenki powodowało przeskok o jedną do przody/do tyłu, a nie losowe wybieranie utworu. <><><><><><><><><><>><><><><> Czy ktoś wie jak wyłączyć funkcję "repeat"? <><><><><><><><><><>><><><><> Będę ogromnie wdzięczny za pomoc. <><><><><><><><><><>><><><><> Pozdrawiam wszystkich fanów marki! Dodano: 04 wrz 2013 - 13:23 Przepraszam, za zaśmiecanie, już znalazłem odpowiedź na zagranicznym boardzie. Należy przytrzymać przycisk repeat na radiu (gdyby ktoś miał podobny problem) Regulamin pkt. 5.9 - Enter Aston76 Edytowane 4 Września 2013 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi