Tytan555 Opublikowano 4 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 (edytowane) Chiałbym sie dowiedzić ilu z was może odpalić auto na luzie bez wciskania hamulca? Tak na marginesie jest to też ogranicznie do wirusowania auta bo nie da sie przy tym sofcie utrzymać zapłonu dłużej niż 2min(trzymanie przycisku start 15sek) Edytowane 4 Września 2013 przez Tytan555 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychos Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 (edytowane) cięcie Tytan jeszcze miesiąc temu musiałem wciskać hamulec by odpalić moją Megi. Cóż ostatnio w jakiś nadprzyrodzony sposób auto odpala bez wciskania hamulca i na wyświetlaczu przy zegarach nie upomina się jak poprzednio "wciśnij START+HAMULEC". Nie wiem czy to dobrze czy źle, że taka zmiana się zadziała. Regulamin pkt. 5.13 – cytowanie Kolego, ile razy zamierzasz jeszcze "łamać" ten punk regulaminu. damiar Dodano: 07 gru 2013 - 14:46 Przepraszam, było późno i jakoś bezsensownie ten cytat umieściłem w swojej wiadomości . Edytowane 7 Grudnia 2013 przez damiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan555 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 To też ciekawe, u mnie po podłączeniu clipa nie było nawet żadnej opcji aby to zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychos Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Podepnę się również w tej kwestii pod clipa prawdopodobnie w najbliższą sobotę. Ciekaw jestem czy w logach zapisana jest sytuacja, którą doprowadziła do tej zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtom Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Nie muszę naciskać pedałów, a start niezaleznie od temperatury zewnętrznej polega tylko na jednokrotnym wciśnięciu przycisku START. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan555 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 no czyli jak widać mało aut z tym softem jest, france sobie wymyśliły :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi