Sieku Opublikowano 17 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Kumam kupię taki uszczelniacz tylko zrobić będę musiał jak przestanie padać i trochę się osuszy . A były jakieś problemy z wyjęciem lub włożeniem uszczelki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lxxx20 Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 z wyjęciem żadnego problemu nie było bo ona na dole jak sie kończy to sama odchodziła mi i pewnie też dlatego ciekło, a co do włożenia to też nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sieku Opublikowano 18 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Dzięki za info. Jak tylko będę miał pogodę to się za to zabiorę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparky01 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 (edytowane) Dzisiaj wsiadam do auta a tam z tyłu stoi woda na wycieraczkach,co dziwne gdy włączę ogrzewanie na 3/4 stopień to słyszę jak woda pluska,tak jakby wlewało się gdzieś do środka.Ostatnio rano jechałem i gdy włączyłem ogrzewanie rano to pryskała mi woda z nawiewu,od czego zacząć? Edytowane 2 Czerwca 2016 przez Sparky01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Od poszukania gdzie jest nieszczelność i gdzie cieknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Eeee, a nie lepiej przeczytać pierwszy post w tym temacie? Od razu będzie wiadomo od czego zacząć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Wcześniej sam bym próbował poszukać a jakbym nie dał rady to bym od tego właśnie zaczął :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparky01 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Ale to nie oznacza jakiegoś problemu z nagrzewnicą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 4 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 A ubyły Ci płynu chłodzącego? Poza tym sam napisałeś. Ostatnio rano jechałem i gdy włączyłem ogrzewanie rano to pryskała mi woda z nawiewu,od czego zacząć? Pewnie po deszczu. Dodatkowo sprawdź odpływ skroplin z nawiewów, wszystko jest opisane, łącznie z fotkami.Radzę zrobić to jak najszybciej, zalejesz UHC, jak jeszcze nie jest zalany, i dopiero będziesz miał jazdę. No i jeszcze sprawdź gumy w progach i zaślepki w tylnych nadkolach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparky01 Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Wyciągnąłem akumlator i były zapchane odpływy liściami itd.Niby woda już tam odpływa ale problem znowu występuję,popadało jeden dzień i wczoraj wracałem zaledwie 2 km włączyłem nagrzewnicę na 4 stopień i dzisiaj rano wchodzę do auta i znowu ten nieciekawy zapach wody.Co prawda woda nie stoi ale pod wycieraczką jest wilgotno więc jak bym godzinę używał nagrzewnicy to zalało by całkowicie,te gumki za kielichami to jest tam koło akumlatora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi