bartt Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Witam, ostatnio przyglądałem się bezpiecznikom w mojej Megance. Na forum znalazłem dość dokładny opis za co który bezpiecznik odpowiada w Megane II, ale tak patrze na moją skrzynkę bezpieczników i lewa część (ta na której jest bezpiecznik 20 A i ST?), w górnej części ma po dwa miejsca na bezpieczniki i nie nie wiem czy każde wejście na bezpieczniki odpowiada za coś innego czy są jakoś zbieżne? I wie ktoś co to jest za bezpiecznik ST? Po wyciągnięcie jest tak zabudowany, że nie da się sprawdzić czy jest dobry czy przepalony. Czy jest to bezpiecznik S - Bezpiecznik wentylatora czujnika temperatury w kabinie? Dodatkowo nie posiadam bezpiecznika M - bezpiecznik podnoszenia szyb pasażera. Czy dotyczy to tylnych szyb elektrycznych? Z tyłu nie mam elektrycznych, natomiast pasażer przedni już ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 To S/T to jest zwora odcinająca zasilanie odbiorników: - radioodtwarzacz - wyświetlacz wielofunkcyjny - sterowanie elektrycznym lusterkiem wstecznym - moduł sterujący alarmu Bezpieczniki mają oznaczenie podane w amperach Załączam PDF z rozpiską bezpieczników dla tej wersji meganki. bezpieczniki megane II phII.PDF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi