danish1 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Witam Forumowiczów, Problem jak w temacie. Kiedy jade po równym wszystko jest ok, ale jak najade na studzienke albo na jakąś łatę asfaltową na jezdni tomam wrażenie jak by tył delikatnie myszkował(delikatnie bujnie tyłem auta). Czy ktoś miał lub ma podobny problem? Autko ma 90 tyś przebiegu i założone nowe tylne amortyzatory (oczywiście po wymianie jest dużo lepiej ale nie jest do końca idealnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Luz w tylnym zawieszeniu, trzeba udać się na szarpaki, ewentualnie marnej jakości lub uszkodzone amortyzatory, czasami tak się zdarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danish1 Opublikowano 30 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 (edytowane) Amortyzatory mam nowe, zakupione i wymienione w aso. Pozostaje zlokalizowanie luzu w zawieszeniu a te mozliwe tylko w miejscu połacznienia belki z nadwosiem czyli tuleje ale one wyglądają całkiem nieźle. Zna może ktoś koszt takich tulei? Czy po wymianie wymagana jest jakaś regulacja np. zbieżności? Edytowane 30 Września 2013 przez danish1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan555 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Jakie masz opony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danish1 Opublikowano 30 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 (edytowane) michelin energy saver 195/60/15 na takich wyjechał z fabryki Edytowane 30 Września 2013 przez danish1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QsOor Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Dziwny rozmiar "fabryczny", :) moja wyjechała na 195/65/15 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danish1 Opublikowano 30 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Przepraszam moja pomyłka 195/65/15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan555 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 No to trudno powiedzieć tam jest tylko belka przy romiarze takim jak ja mam 225/45/17 owszem przy koleinach potrafi bujnąć lub jakby odskoczyć gdy nierówność pokonywana jest na zakręcie ale to całkiem normalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danish1 Opublikowano 30 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Na wszelki wypadek sprawdzę jeszcze te tuleje bo tylko to zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danish1 Opublikowano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Witam, Tuleje wymienione, auto prowadzi sie jak po szynach. Temat do zamknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan555 Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Ile zaplaciłeś za wymiane? były naderwane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danish1 Opublikowano 7 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Wiesz co wyglądały całkiem nieźle. różnica była tylko w sztywności i to też nie była duża ale wygląda na to że jednak robiło to różnice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan555 Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 jakiej firmy wybrałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danish1 Opublikowano 8 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Witam, Nie wiem jakiej są firmy, kupiłem je w ASO kosztowały 180 zł komplet na dwie strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan555 Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 czyli oryginały to i tak niezła cena jak na tulejki z tego co pamiętam są plstikowo gumowe :blink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi