Albinek Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Witam, od jakiegoś czasu szukam megane 2 sport najlepiej coupe ale niestety wszystkie z allegro to są ulepy, mam możliwość sprawdzania po vinie i to co stoi na allegro to jest porażka. Szukam czegoś do około 30 tys macie może coś po znajomości sprzedać? (ogłoszenia z allegro typu 90 tys przebiegu po sprawdzeniu w lipcu 2012 miał 255 a w grudniu 2012 już 91, albo panie lekko bity z przodu wymieniony zderzak i z tyłu a tam pół przodu i cały tył wymieniany) Może macie namiary na jakiegoś sprawdzonego, wartego uwagi? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan555 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Shymek ma ale kwota 30tys bedzie nie wystarczająca na tak zacny egzmplarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albinek Opublikowano 1 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 widziałem jest to chyba jedyny egzemplarz w dobrym stanie ale niestety kwota przekracza mój budżet Dodano: 01 paź 2013 - 13:35 czy ktoś oglądał to auto? warto? mam 400 km w jedną stronę a nie chcę robić sobie wycieczki... http://allegro.pl/renault-megane-sport-rs-f1-r26-2-0-225km-lift-de-i3583060669.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Mnie się osobiście w oczy rzuciły "fałszywe" ksenony i jakieś takie dziwne wyposażenie jak na takie auto, tzn. brak automatu chłodzącego i podłokietnika. Reszta dla znawców sportowych wersji :) konwil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan555 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 no i malowany był więc trzeba dopytać dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albinek Opublikowano 1 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 (edytowane) przód był robiony w aso widnieje zapis wymienionego zderzaka i lampy ale nic więcej nie widać odnośnie jakiejś przygody Dodano: 01 paź 2013 - 15:24 a co do ksenonów to co w nich fałszywego? po czym to rozpoznać? Edytowane 1 Października 2013 przez Albinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konwil Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 (edytowane) a co do ksenonów to co w nich fałszywego? po czym to rozpoznać? Jest regulacja poziomu świateł wewnątrz (pokrętło), po lewej stronie kierownicy. Ja też mam soczewki w phII, ale bez spryskiwaczy, z tąże właśnie regulacją. Tu wygląda to tak, jakby gościu dołożył do tego tylko dysze i voila :) konwil Edytowane 1 Października 2013 przez konwil 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albinek Opublikowano 1 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan555 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 napewno malowany jest bok tylny od pasażera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albinek Opublikowano 1 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 jesteś pewien? to nie cień tak pada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytan555 Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 jak dla mnie to nie jest cień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albinek Opublikowano 1 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 ok dzięki wszystkim za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shymek Opublikowano 1 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Z przodu brak hokeja jeszcze :) no i felgi to 17 takie jak z clio 3 sporta. Prawdziwe F1 wychodziło na 18" w kolorze antracyt nie wpsominając o fotelach. to zwykły sport phase 2 i do tego kombinowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyma Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 ja mam do sprzedania ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi