samotnik Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Witam, nie działa mi podświetlenie panelu klimatyzacji manualnej, cała reszta - radio itd. świeci. Co może być powodem (bezpiecznika odpowiedzialnego za to nie znalazłem, ale może źle szukałem?). Jak się do tego panelu 'dobrać' i czy tam są diody LED, czy żaróweczki? Jeśli żaróweczki, to ile ich jest, bo panel nie świeci zupełnie - wątpię, żeby podświetlała go tylko jedna, lub żeby wszystkie naraz padły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Bezpiecznik jest w skrzynce pod maską ale gdyby on padł to nie byłoby też między innymi lewej tylnej pozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samotnik Opublikowano 15 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Nie będę więcej przedrzeźniał przedmówcy :) Poszedłem sprawdzić - obydwie pozycje z tyłu są, tak że to nie to. Regulamin pkt. 5.13 - cytowanie P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysloj Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Są dwie żarówki i trzeba zdjąć cały panel przedni od dołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samotnik Opublikowano 28 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Jakiego typu są żarówki? Chciałbym kupić na wymianę zanim rozbiorę ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garlok Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Tu masz to podane + opis wymiany: http://megane.com.pl/files/file/112-wymiana-zarowek-podswietlenia-pokretel-nadmuchu-megane-ii/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi