Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Prośba o ocenę RENAULT MEGANE 1.9dci

SiS

Rekomendowane odpowiedzi

Witam forumowiczów,

bardzo proszę o ocenę tego auta.

http://www.gumtree.pl/cp-samochody-osobowe/srodmiescie/renault-megane-1-9dci-xenon-klimatronic-privilege-salonowy-491231368

Może ktoś go widział i może coś powiedzieć ?

Nie chcę kupić jakiejś lepianki, a jestem tylko kobietką !

Proszę o pomoc

Sylwia

Najlepiej udaj się do najbliższego ASO, będziesz wiedziała wszystko o tym aucie. Jak zadzwonisz na policję, otrzymasz jedynie informację, czy nie figuruje w bazie pojazdów skradzionych :D

Fotele wytarte, że aż wzorków nie widać, gałka biegów zjechana równo. Do tego rączka drzwi pasażera i łysa lewa strona kierownicy, to może świadczyć że było jeżdżone głównie po mieście, częste wsiadanie, wysiadanie, i/lub przebieg z 3 zamiast 2 na przodzie. Z tyłu na progach nie ma naklejek.

W tych rocznikach podzespoły silnika, sprzęgło czy skrzynia biegów mogą być wyeksploatowane, ludzie nie bez powodu sprzedają auta w tym czasie, dlatego do ceny auta dolicz kwotę na naprawy w przyszłym czasie.

Także z autem na serwis, tam powiedzą co jest/będzie do wymiany, jaka kwota itp i ocenisz czy się kalkuluje.

Edytowane przez sKarlosMegane

• 3 tygodnie później...

Masakra... auta tak odpicowane to nawet w salonie Ferrari nie stoją... jeżeli taka igła to dlaczego znajomy sprzedawcy nie kupił..., po foto nie doszukałem sie naklejek na progach, foto tak świeci, że aż oczy bolą... Wg mnie auto 3x kręcone lub popowodziowe :D

Wyposażenie fajne ale jak widzę tak wypicowany silnik to od razu zapala się kontrolka, naklejki na progach są ale szybki to nie wszystkie oryginalne, przód był wymieniany, naklejki w narożnikach powinny też informować że są boczne poduszki w fotelach.

Edytowane przez prot1234

dam sobie rękę obciąć, że kręcony w Niemczech się duzo jeździ, bardzo często dojeżdża 40-60 km do pracy, notabene mało który Niemiec nie jeździ w weekendy na jakieś wycieczki za miasto ;-)

A ten samochód z takim wyposażeniem na pewno nie był używany przez dziadka do jazdy do kościoła.

Ja się raz naciąłem w polskim komisie i już nigdy więcej nie kupię.

Kolega na dniach się napalił na suwa VW przebieg 300tys u znajomego w serwisie ustalił że na ostatnim przeglądzie u nich miał przebieg 500tys hehe więc pomyślcie czasem ;-)

powodzenia w zakupach.