ziolek_chn Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 (edytowane) witam posiadam problem z szyba od kierowcy. Mogę opuścić szybę ale już sie nie podnosi, rozebrałem drzwi i wypiłem z silniczka część która zwija linki. Kiedy wciskam przycisk na kostce aby opuszczała szybę to kreci sie w dobrym kierunku ale gdy chce ją podnieść to silnik kręci sie w tym samy co do opuszczania. Szyba jest domykana impulsowo. Co może byc przyczyną takiego stanu rzeczy?? Edytowane 19 Października 2013 przez ziolek_chn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sobka01 Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Zerknij może tutaj - przejrzyj to co tam napisałem - jak wkręcił Ci się ten plastik w linkę tak jak u mnie to tam będzie przyczyna niedziałającego poprawnie mechanizmu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolek_chn Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Generalnie rozebrałem drzwi i wszystko jest w nich ok wiec wydaje mi się ze to jest problem z kostką sterującą niestety nie wiem gdzie taka nabyć byłem na szrotach ale nie znalazłem nic co by pasowało. Więc musze dalej szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 3 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 W Pabianicach szukaj na ul. Karniszewicka 77 /83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi