route2000 Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 (edytowane) Witam! Jak sądzicie o tych samochodach podanych na linkach: http://otomoto.pl/renault-scenic-1-6-b-42-000-km-oryginal-C30788374.html albo http://allegro.pl/renault-scenic-1-6-b-42-000-km-idealny-stan-i3619205948.html oraz http://allegro.pl/renault-scenic-1-6i-klima-navi-tomtom-tempomat-i3649074723.html. W pierwszym linku chyba nic nie widzę jakiś problemów lub "kwiatków", chyba że się mylę. Jeśli tak to proszę o poprawienie mnie. W drugim przypadku mnie się zdaje, że cena jest chyba trochę za niska jak na ten rocznik i przebieg oraz pełne wyposażenie. Podejrzewam, że jest po wypadku, a zdjęcia zostały podretuszowane (takie mam wrażenie). A jak sami sądzicie o tych samochodach? Pozdrawiam Edytowane 23 Października 2013 przez route2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liso Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Prawy tył i lewy przód wygląda jak po naprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Szukałem kolejnego SIII prawie pół roku - kilka byłem oglądać - nigdy więcej od handlarza co kupuje i robi, wszystko zrobione na minimum Kupiłem uszkodzonego SIII 2010 r z przebiegiem 41000, Uszkodzonia: prawy próg, tylne drzwi, przednie drzwi przerysowane, troszę tylny błotnik , tylny zderzak Koszty części 2000 zł 500 blacharz , lakiernik 1800 - malowanie boku + listwy na drzwiach, rejestracja 2000 - wszystko zamknęło się w 33000 zł i wiem co mam i co było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
route2000 Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Liso Po czym sądzisz, że był robiony? Złe spasowanie elementów czy inny odcień lakieru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Na zdjęciach wszytsko zawsze pieknie wygląda ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liso Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Spasowanie elementów, generalnie fabryczne spasowanie wygląda jak robione po pijaku ale tutaj odbiega od normy - przynajmniej takie mam wrażenie. Jak nie masz daleko to jedź i oglądaj bo ze zdjęć mało można wywnioskować. Ostatnio szukałem Jeepa Grand Cherokee i zawsze zdjęcia nijak miały się do stanu faktycznego. Kupiony został bity, malowany z przeszłością w USA ale tam fachowo naprawiony i po sprawdzeniu nie było czego się czepić. W krajach cywilizowanych gdzie na samochód pracuje się rok a nie 5 jak u nas samochody po stłuczce spycha się i kupuje nowe. Kwestia jak bardzo był uszkodzony i jak ktoś to naprawił. Miałem 6 samochodów i tylko jeden nie był bity - scenic z salonu ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 9 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Czyli sprawdza się to co pisałem wcześniej - zdjęcia wyglądają super Ostatnie 4 samochodu kupowane delikatnie uszkodzone i naprawa - wiem co było i co zostało zrobione i jak to zostałó zrobione SII - mam / miałem 7 lat SIII - mam 3 lata SIII właśnie odebrałem od lakiernika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi