mattus89 Opublikowano 25 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Witam, w dniu dzisiejszym kilkukrotnie pojawił mi sie komunikat "sprawdź poduszke" i po kilku/kilkunastu sekundach zniknął. Spotkał się ktoś może z podobnym problemem? Jeżeli tak, to co było jego przyczyną? Przejmować się tym czy raczej to przysłowiowo olewać? Z góry dzięki za odpowiedzi, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattus89 Opublikowano 25 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Nie, nie przesuwałem fotelu. Zobaczymy czy jutro komunikat się powtórzy jeżeli tak to podjade do serwisu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytus Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 ASO weźmie dużo za diagnozę. Znajdź kogoś z CLIP-em i niech sprawdzi błędy. Wtedy będziesz wiedział, która to poduszka i dlaczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Nie każde ASO bierze duzo za diagnozę. Polecałbym wykonac telefon i najpierw się dowiedziec o jakich kosztach mowa. U mnie np płaciłem za CLIP w ASO 50zł więc nie widziałem sensu jazdy do "Pana Henia" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urbanek666 Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 U mnie miesiąc wcześniej pojawiał się komunikat o sprawdzeniu poduszki (poduszka boczna kierowcy) ale po dostaniu się do kostek pod fotelem kierowcy, sprawdziłem połączenia (docisnąłem) i komunikat samoczynnie zniknął. Jeżeli te zabiegi nic nie pomogą jedź na clipa. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi