ciki Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 (edytowane) Mam prośbę do osoby która posiada dialogys by sprawdziła i podała mi informacje co to za śróba ta która mocuję tarczę do piasty z przodu odkręcana jak dobrze pamiętam torxem T40. Chodzi mi o długość śruby łeb oraz czy to jakaś standardowa śruba T40 czy może jakaś specjalna i musiał bym jej szukać w ASO Kolego Ciki śruba piszę się prze u otwarte. Aston76 Edytowane 30 Października 2013 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 (edytowane) Idź do sklepu metalowego i kup śruby maszynowe na klucz ampulowy klasy 10.9 M8 z stożkiem, długości 1 zeszlifuj ok 4mm na stożek i wkręć taniej ci wyjdzie inż ściąganie tego z aso. Edytowane 29 Października 2013 przez Merkaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Chodzi mi o długość śruby łeb oraz czy to jakaś standardowa śruba T40 czy może jakaś specjalna i musiał bym jej szukać w ASO Jest już taki temat i jest to tam dokładnie podane. Też trafił się użytkownik, który wolał przepłacić... Jak kto lubi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciki Opublikowano 30 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Jak bym chciał przepłacać to bym poszedł do ASO i kupił 4 takie šruby. A że wiem z doświadczenia, że w ASO to można tylko przepłacić to też dlatego pojawiło się moje pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianTO Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 No to koledzy dobrze Ci radzą - ja również tak robiłem i wszystko jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Jak bym chciał przepłacać to bym poszedł do ASO Dlatego też w tamtym temacie sugerowałem zastąpienie jej jakąkolwiek wpuszczaną M8 z drobną przeróbką łba i skróceniem do odpowiedniej długości, za co zostałem przez "detalistę" użytkownika do pionu postawiony...... To właśnie w tamtym przypadku nie mam absolutnie chęci żałować kogoś za jego rozrzutność. W każdym bądź razie jest tam podane jakie są wymiary tej śruby i jaki jest numer referencyjny w ASO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi