Robcyk Opublikowano 30 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 (edytowane) Witam Wszystkich!mam pytanie czy ktos ma lub mial docznienia z radiem 2din Parrot Asteroid Smart w Megane ll phl? dokladnie chodzi o podlaczenie sterowania z kierownicy tyle ze nie za pomoca Parrot Unika tylko Adapter Uni23 poniewaz taki wlasnie posiadam,z gory dziekuje za odp i pozdrawiam Robert. Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Aston76 Kolego Robcyk nowe zdania zaczynamy z dużej litery. Aston76 Edytowane 30 Października 2013 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chingi Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 (edytowane) Ja poprzez znajomego kupiłem Asteroid Smart w USA za $470 ! W sobotę przyjeżdża do PL i będę montował :) Zastanawiam się nad sterowaniem z kierownicy, poprzez moduł Unika, ale to może za jakiś czas, jak rozkminię schematy :) Wszystko pięknie zamontowane, wybieranie głosowe kontaktów działa idealnie, połączenie z netem przez BT, ale mam zamiar dołożyć jakiś modem. Spotify, Gmail, Torque, Google Maps, Yanosik - jest i działa. Jak coś to pytać :P A, i dowiedziałem się że Parrot Unika nie jest kompatybilny z Megane, ale za to moduł Connects2 jak najbardziej, więc zamówiłem i w poniedziałek ma być. Connects2 ctsrn003 kupiony i zamontowany. Wszystko Plug&Play. Działają wszystkie przyciski pilota, tak jak fabryczne, poza tym dolnym, nawet nie pamiętam do czego był :) Występuje minimalne opóźnienie, ale to ułamek sekundy i nie przeszkadza. Na wyświetlaczu pojawił się napis "Renault" Jeśli chodzi o sterowanie z kierownicy to tyle, a do radia wpialem modem na USB, jakiś stary znalazłem - Alcatel X221s chyba i śmiga bez problemu. Podsumowując - polecam, jestem bardzo zadowolony z zakupu, za wszystko zapłaciłem 1750 pln. Edytowane 6 Lutego 2014 przez chingi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi