666wojtas Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 (edytowane) Witam. Mam problem z moja meganka 1.9 dci 2003. Wczoraj w drodze do pracy zapaliły mi sie wszystkie kontrolki jakie są na desce rozdzielczej włącznie z migaczami. Swiecą światła na okrągło, działają wycieraczki z przodu i samochodu nie mozna było zgasić. Działa również wentylator od chłodnicy na okrągło. Mówiąc wprost działa wszystko na raz. Po wielu prubach zgaszenia auta udało sie go zgasić, spróbowałem go zapalić ponownie no i znowu magia powróciła. Wszystko działa na raz. Ma ktos pomysł co sie stało. Dzieki . pozdro. Wojtas. Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Aston76 Po znakach przystankowych stosujemy spację :P :P :lol: Poprawiłem. Aston76 Edytowane 23 Listopada 2013 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Zalana skrzynka bezpieczników pod maską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi