makin23 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 co oznacz napis na akumulatorze użyc przed i data np.2010r czy to oznacz że do tego roku producent daje gwarancje na tan aku że będzie działał bez problemowo czy to jest data produkcji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
furious20 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 (edytowane) co oznacza nie wiem ja mam akumulator z roku 2005 i jeszcze nie wymieniałem więc chyba nie data ważności a po drugie to DATA WAŻNOŚCI W AKUMULATORZE jest możliwa Edytowane 13 Grudnia 2014 przez furious20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeg Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Czasami produceni różnych artykułów podają , dokąd ta rzecz może być przechowywana, wystawiana. Póżniej mogą być przeceniane, sprzedawane bez gwarancji itp. Rok produkcji jest wypalany na górnej obudowie aku., lub jest naklejka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi