Exotic Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Kornacki prowadził i nawet zachwalał megankę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelli Opublikowano 13 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Faktycznie coś mi się popierniczyło :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 faktycznie jak HR chcesz oglądać nadal Top Gear to czeka cię zakup satelity :( Szczegóły macie TU Albo tak jak pisze w artykule pod podanym adresem, zakupić wersję drukowaną. W pierwszym numerze mamy Megane R26 wsród 11 supersamochodów testowanych na wyspie Man. Okazało się, że nie wypadła najgorzej na tle Ferrari, Lamborghini, Porsche. Fotorelacja s.138 ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 debiutancki numer polskiego Top Gear kiepsko wypadł, w większości artykuły wersji polskiej to przedruki z okresu lata 2007... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Kornacki prowadził i nawet zachwalał megankę. Właśnie w tym tygodniu powtarzaja ten odcinek. Meganka niemal identyczna jak ta, która miałem, nawet rocznik ten sam. Tylko silnik inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exotic Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 w shoutboxie pisałem o tym, wczoraj był ten odcinek i dzisiaj o 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelli Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Właśnie w tym tygodniu powtarzaja ten odcinek. Oglądałem i miło było posłuchac prowadzącego ......... Jak w tym przysłowiu "mądrego to aż miło posłuchać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exotic Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Dyplomatycznie wypowiadał się o łamaniu stereotypów. I dobrze ;-) Bo u nas w kraju niestety kierujemy się stereotypami (mi też mówiono Reno - NIE :() [ Dodano: 2008-02-24, 19:52 ] Teraz oglądałem na każdą kieszeń(testowali lanosa i felicje) i prowadzący po wizycie w komisie wsiadł do Scenica I ph2 :) A tak krytykował :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Clarcson też jechał po renault i ogólnie francuzach a jak się przejechał clio v6 3.0 to stwierdził, że chciałby takiego w wymyślonym garażu TOP10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO_J Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 No bo co tu duzo gadac, Renia jest the best i tyle :) :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Oglądałem wczoraj powtórkę "Zakupu kontrolowanego" gdzie pokazano Hondę Civic, coś tam jeszcze i Megane I ph II. Co ciekawe prowadzący wspominał o mocy 98KM, a w informacji o samochodzie było 95KM. Drugie co zwróciło moją uwagę to to, że Meganka 1.4 16V miała "aluminiowe" opaski na grillu, a to była akurat charakterystyczna cecha wersji 1.6 16V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelli Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Clarcson też jechał po renault i ogólnie francuzach a jak się przejechał clio v6 3.0 to stwierdził, że chciałby takiego w wymyślonym garażu TOP10. Widziałem, widziałem :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Drugie co zwróciło moją uwagę to to, że Meganka 1.4 16V miała "aluminiowe" opaski na grillu, a to była akurat charakterystyczna cecha wersji 1.6 16V. Ja też mam chromy na grillu (obecnie w szufladzie :-| ) - to można sobie bylo dokupic do 1.4 16v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mad Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 No właśnie - dokupiłeś. W standardzie 1.4 16V były czarne plastiki, tak więc ta Meganka z programu też była tuningowana albo była wymieniana klapa pokrywy silnika. Ale mimo wszystko samochód był bardzo zadbany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Dopkupilem w salonie, bo byla kupowana jako nowa :) Nie kupilem ich na allegro czy gdziestam :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi