matiprorok Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Mam taki problem wczoraj rano przy temperaturze -4 auto nie chciało krecic zero reakcji rozrusznika stało w blaszanym garażu kontrolki sie zapalały a nie chciał krecic.Wstajac rano dzisiaj przy temperaturze +5 auto stało na dworzu i auto odpaliło, zgasiłem i zapaliłem dopiero o 15.00 przejechałem sie kawałek na miasto a tu na desce same błendy kontrolka SERVICE lampki od ABS ASC i komunikat BORDELELEKTRONIC DEFEKT . Bardzo bym prosił o jakas rade z Góry dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Kup i wymień akumulator na nowy i będzie po kłopocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiprorok Opublikowano 10 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 (edytowane) Chciał bym sprostowac moj temat błedy które wyskakiwały były spowodowane brakiem bezpiecznika w srodku auta o nazwie STOP i dlatego service i kontrolki ABS ASR sie wyswietlały :)Ale i tak mnie nie pokoji ze tak jak pisałem o tym ze auto w niedziele rano nie chciało wcale zakrecic rozrusznika a na drógi dzień jak by ręką odjoł i do dzisiaj odpala . Czy to Wada akumulatora który ma tylko 45Ah 400A to nie za mało jak na 1,6 16v . Akumulator był sprawdzony Testerem i jest dobry. Najgorsze jest to ze znow czekac jak przyjdzie dzien i nie odpali:( Regulamin pkt. 5.6 - pl-literki Aston76 Kolego Matiprorok przed wysłaniem sprawdź co napisałeś i poprawiaj błędy ortograficzne. Edytowane 10 Grudnia 2013 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Osobiście mam 44Ah 440A prądu rozruchowego i daje radę. Naładuj go i obserwuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiprorok Opublikowano 10 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 (edytowane) Ale on jest naładowany i wtedy co nie chciał kręcic tez go ładowałe i nic to nie dało dopiero rano wstajac odpalił bez niczego Poświęć chwilę, przeczytaj to co wystukałeś na klawiaturze i popraw, przed wysłaniem na forum. P_r_z_e_m_o Edytowane 10 Grudnia 2013 przez P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi