Agueda Opublikowano 10 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Witam! Przepraszam, jeśli temat już był, ale pisze z telefonu i net mi tak dziala, ze nie mam cierpliwości wszystkiego przeszukiwać.. Problem z Meganka następujący: przy manewrowaniu, mocnym skrecaniu kierownicy coś puka i jakby "lata" w kierownicy. Dziś Meganka pokazała diodke poduszki powietrznej, servis i komunikat "steering not locked". O co jej chodzi? Moge tak chwile pojeździć, czy jest za duże ryzyko, ze np. Poduszka wystrzeli? Jak na złość mam psa po operacji, muszę go wozić ma zastrzyki i pilnować non stop i nawet nie mam jak sie wyrwać do warsztatu :). Pomocy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 (edytowane) Temat poruszany wielokrotnie na forum np. tutaj. Uszkodziła się taśma od poduszki powietrznej w pająku. Ten wątek zamykam. Edytowane 11 Grudnia 2013 przez aston76 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi