kosmonauta152 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Witam wszystkich. Prosiłbym o ocene tego samochodu pod każdym względem. Interesuje mnie kupno takiego samochodu tylko w wersji 2.0 benzyna + ewentualnie gaz. Co myslicie o tym egzemplarzu ? http://otomoto.pl/renault-megane-karmann-serwis-od-nowosci-C31032798.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik1982 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Na zdjęciach calkiem fajnie. Trzeba by jechać i na żywo zobaczyć. Ale clar czemu schodzi? Czyżby źle pomalowane!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmonauta152 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 to dla mnie nie problem że schodzi akurat... ważne żeby silnik elektronika i zawieszenie było ok... no kawałek mam bo aż z Rzeszowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 sprzedający to człowiek o wielkim sercu, w trosce o przyszłego kupującego wymienił rozrząd, Ja ostatnio za kompletną wymiane płaciłem 1600zł i raczej sprzedawał nie będe, no ale może miał bogatego mikołaja, przebieg? dla mnie fotele wyjechane, ale może właściciel mial pewną chorobe i często się wiercił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik1982 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 to dla mnie nie problem że schodzi akurat... ważne żeby silnik elektronika i zawieszenie było ok... no kawałek mam bo aż z Rzeszowa Chyba nie wiesz co piszesz Czy nie rozumiesz że ten samochod mógł być udeżony w tył, a potem źle pomalowany w wyniku czego clar schodzi. Czy wiesz co oznacza dzwon w tył samochodu cabrio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmonauta152 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 czyli odradzacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik1982 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 (edytowane) Zastanów się po co sprzedawca pisze o konserwacji mechanizmu dachu.... wg. mnie tam musi być coś nie tak (ślady odkręcania prowadnic itp.) Zapewne konserwacją będzie tłumaczył naruszone oryginalne śruby lub inne podejrzane rzeczy. Tak na marginesie w megane cc nie ma co konserwować. Jest to mechanizm prawie bezobsługowy. Tam jedynie trzeba sprawdzać poziom płynu w pompie. Co on tam konserwował? Zapytaj go bo sam jestem ciekawy Edytowane 14 Grudnia 2013 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmonauta152 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 jutro zadzwonię i dokładnie popytam. a co powiecie na to : http://otomoto.pl/renault-megane-top-auto-cabrio-2-0-benzyna-C30413163.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_opole Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Coś mały przebieg jak na dziesięcioletnie autko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmonauta152 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 wiem wiem, tylko kwestia przebiegu w tych czasach to wiadomy temat dla każdego... książki serwisowej żadnej nie posiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extreme666 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 1.Daruj sobie wycieczki przez pół Polski,bo przejeździsz wszystko co masz na auto. 2.Z tego co widzę auo dość zdrowo dostało w lewy tył.Pokrywa bagażnika źle spasowana,drzwi kierowcy również.Nie jestem pewien czy poduszka w kierownicy jest orginalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmonauta152 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 (edytowane) cięcie mówisz tu o tym czarnym czy tym srebrnym ? Regulamin pkt. 5.13 – cytowanie Aston76 Edytowane 15 Grudnia 2013 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik1982 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zdjęcia czarnego są zrobione tak, że absolutnie nic z nich nie można wywnioskować. Zreztą srebrnego podobnie. Jeżeli te auta cię interesują musisz jechać ioglądać na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mounter Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Witam, oglądałem to autko i mam nadzieję że nie pojechałeś oglądać. Szyba przednia wymieniana, sprzedający twierdzi że kupił auto od Niemca ale tak się składa, że spisałem z jego dokumentów Nazwisko i adres właściciela z Niemiec no i książka tel. w necie i żona zadzwoniła do Niemca......Bardzo się zdziwił że auto w Polsce jest, zostawił je w rozliczeniu jak kupował nowe auto. Miał z nim problemy,narzekał na elektrykę po kilkukrotnym otwarci u i zamknięciu dachu przestawał działać, dmuchawa nie działa i nie działała już u niego, cały czas miał wodę w bagażniku bo mu gdzieś przeciekało i przód miał uszkodzony ale podobno tylko zderzak. Akumlator do wymiany bo nie chciał nawet odpalić, po kilku próbach odpalił. Wczoraj byłem oglądać 1,9 w miejscowości Mąkowarsko za Bydgoszczą. Jakby ktoś się wybierał to pytajcie to trochę opowiem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi