juri1984 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Mam możliwość zakupu Scenica 2.0 w gazie. Proszę o ocenę tego modelu. Wiem że zdjęcia nie są najlepszej jakości ale ja się całkowicie nie znam. Bedę wdzięczny za pomoc link do oferty http://tablica.pl/oferta/renoult-scenic-i-2001-r-2-0-16v-gaz-sekwencja-CID5-ID37mfb.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brudijr Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Jedyne co na tych zdjęciach widać to... nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juri1984 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Wiem własnie. Czekam na nowe zdjęcia. A czy silnik jeszcze da radę skoro ma 240 tyś przebiegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Ciekawe jaką ma instalację i czy facet ma od niej papiery, bo jeżeli nie ma nic to szkoda się w to pchać. A co do silnika to wystarczy zrobić badanie kompresji 2 razy (drugi raz z olejem wlanym do cylindra). I to da nam jakie takie pojecie o stanie silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boss Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 (edytowane) Jak będziesz miał lepsze zdjęcia to może jakoś podeślij wtedy przynajmniej faktycznie będzie co oceniać. Stan silnika głównie w tym momencie zależy od tego co to za instalacja gazowa i jak auto było na niej eksploatowane bo samo w sobie 2.0 jest jednostką całkiem trwałą. Edytowane 15 Grudnia 2013 przez Boss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juri1984 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Dziękuje za rady i w weekend wrzucę nowe zdjęcia. Właśnie napisałem do właściciela o rodzaj instalacji by coś więcej o tym aucie wiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamilek Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Stan Pb w zbiorniku - zero - to może niezbyt dobrze świadczyć. Ja rozumiem LPG ale bez przesady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi