BOBI2006 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 (edytowane) Witam mam taki problem otóż wczoraj przestały mi działać wszystkie 4 szyby nadmienię ,że bezpieczniki są dobre w drzwiach jest światełko i blokada w tylnych drzwiach działa , co morzę może być przyczyną awarii. Morze może być duże i głębokie. Widzisz różnicę. Aston76 Edytowane 15 Grudnia 2013 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Awaria modułu komfortu, zalana skrzynka bezpieczników obok akumulatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOBI2006 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 (edytowane) Skrzynka bezpieczników obok akumulatora nie jest zalana ,ale to wydarzyło się po myciu samochodu ,wcześniej mi zawsze szwankowała szyba pasażera wystarczyło ruszyć wtyczką w drzwiach odkręcając głośnik i działała. Edytowane 16 Grudnia 2013 przez BOBI2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi