Milord Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Szanowni, Mój ojciec zastanawia się nad nabyciem nowego Renault Fluence. Czy orientujecie się może jak wygląda sprawa rabatów na modele z rocznika 2013? Znalazłem coś takiego: http://otomoto.pl/renault-fluence-authentique-1-6-16v-110-km-C28513149.html Czy to już jest absolutnie najniższa możliwa cena? Czy da się coś jeszcze z tego zbić lub wywalczyć jakieś dodatki? Będę bardzo wdzięczny za opinie! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Cena mniejsza niż w oficjalnej promocji wyprzedażowej Renault, wersja podstawowa więc ciężko powiedzieć czy coś jeszcze można ugrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 16 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 1. link nie aktywny 2. Informacje o poziomie rabatowym masz dostepne na www.renault.pl 3. musisz rozmawiac indywidualnie z dealerem o "czymś więcej", jednak mając na uwadze wysokość marży dealerskiej szału bym sie nie spodziewał. aha jesli zaczniesz rozmowę od "co jeszcze dostanę" albo "ile jeszcze opuścicie" to bądź pewny, że dealer sie "usztywni" i niewiele utargujesz. Musisz pokazać sprzedawcy, że chcesz kupć to auto. Weź również pod uwagę, że polityka Renault jest ciut inna niż wielu koncernów tzn. nie produkuja samochodów "na plac" a raczej na konkretne zamówienie. Stąd też ilość dostepnych samochodów w ramach akcji wyprzedażowej jest niewielka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwisz Opublikowano 17 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2013 Jak kupowałem swoją megai (początek listopada) to też miałem podobną sytuację. Zależało mi na wersji przedliftowej więc do wyboru były tylko te wyprodukowane już egzemplarze - ok 150 po doprecyzowaniu wyposażenia (zależało mi na ESP i relingach) do wyboru miałem już tylko dwa egzemplarze. Specjalnych możliwości negocjacyjnych nie było chociaż i tak udało się trochę utargować na alarmie i czujnikach cofania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vorph Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Cena jest faktycznie niska, ale nie wiem czy doczytaliście informację: "W cenie uwzględniono premię za pozostawienie samochodu używanego innej marki". To po pierwsze. Po drugie - warto porównać sobie wersje wyposażeniowe poszczególnych aut, ponieważ często może być tak, że za kilka tys. złotych tracimy masę dodatków, które liczone osobno kosztowałyby kilkanaście tys. zł. Po trzecie - na zdjęciach chyba nie jest wersja Authentique - bo ta nie miała świateł przeciwmgielnych, listew bocznych w kolorze nadwozia i felg tzw. strukturalnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi