wzal Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 (edytowane) Może i powielam temat ale nigdzie nie mogę znaleźc odpowiedzi. Otóż moje wycieraczki w trybie zwykłym chodzą ok, ale jak przełącze na czasowe to reaguj tylko raz w momencie przełanczania i nic więcej się nie dzieje. Stoją uparte. Jak uruchomię spryskiwacz też chodzą normalnie , tylko brak działania czasowego. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i dziękuję za ewentualne odpowiedzi. Chciałbym jeszcze nadmienić że miałem wymienianą szybę i nie działa Funkcja automatycznego włączania wycieraczek. Edytowane 18 Grudnia 2013 przez wzal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Jeżeli masz czujnik opadów to tam leży przyczyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wzal Opublikowano 18 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Nie będę więcej przedrzeźniał przedmówcy. Nie cytuj całego posta jeżeli odpowiadasz bezpośrednio pod nim. Tzn.? Co muszę sprawdzić w tym czujniku? Regulamin pkt. 5.13 - cytowanie P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Jest o tym cały temat. Czujnik deszczu. Poczytaj może masz podobny problem ewentualnie może być problem z taśmą zasilającą czujnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi