Adamek99 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Witam dosyć dawno już podłączyłem skrzynie itp wszystko gra jak ma grać. Wszystko pod seryjne radio przez konwerter do aux. Tylko mam mały problem i nie wiem czego on jest powodem ale podejrzewam "konwerter sygnału". Po włączeniu nawiewu lekkiego na pół śmigła w całym wiatraczku <klimatronic> to jest słyszalne małe piszczenie , gdy zwiększamy intensywność nawiewu rośnie pisk w głośnikach chyba w <tweeterach> jeśli już załadujemy całą ikonke nawiewu to pisk znika i już jest normalnie. Co może być tego powodem ?? Czy to możliwe by był to konwerter i wysyłał jakiś sygnał który zakłóca coś .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demo1 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 jaki dokładnie masz konwerter ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek99 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 cięcie Taki. Raczej kręcenie tymi pokrętełkami nic chyba nie da które są niby do strojenia konwertera czy coś. Regulamin dodawania zdjęć P_r_z_e_m_o Dodano: 14 sty 2014 - 23:08 Edit ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi