Leszek_ZG Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Witam, co myślicie o tym egzemplarzu ? warto się zainteresować ? http://otomoto.pl/renault-megane-bezwyp-serwis-salonpolska-lux-C25145112.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boss Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Według mnie nie. Ten silnik jest za słaby do kombi na dodatek po tym przebiegu zacznie się meksyk z awariami :) Zapytaj czy faktycznie ma książkę serwisową i jak masz blisko to możesz ją sprawdzić, ale ja nie polecam osobiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sKarlosMegane Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Ten silnik jest za słaby do kombi Jeździłeś ? bo mam wrażenie, że nie. Za słaby na co ? Do wyścigów spod świateł, wyprzedzania z prędkością swiatła wszystkiego na drodze, to rzeczywiście nie nada się. po tym przebiegu zacznie się meksyk z awariami Doświadczyłeś ? Czy jesteś kolejnym znawcą powtarzającym zasłyszane bzdury ? ale ja nie polecam osobiście. Oczywiście na podstawie wieloletniego doświadczenia z tymi silnikami. Leszek - zdjęcia zrobione, że nic nie widać poza konkretnym wgnieceniem z tyłu progu od kierowcy. Na przebieg nawet nie patrz. Omijaj komisy jak tylko można. Poszukaj coś z prywatnych albo jakieś pofirmowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko78 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Cena wydaje się że bardzo mała. Jak na taki ideał sprzedaje się bardzo długo (soczysta zieleń na drzewach). Ciekawe też jaki jest powód świecenia kontrolki "service" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extreme666 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Wygląda na to,że oprócz progu (lewy tył) są drzwi lewe tylne a i jest wgniecenie na prawym progu zaraz za przednim błotnikiem.Przód do sprawdzenia.Tylny zderzak podrapany (czyżby jakaś pofirmówka?) Wnętrze podniszczone i wygląda na wymianę poduszki w kierownicy (z uboższej wersji). Co do silnika-jeśli olej był wymieniany zgodnie z zaleceniami fabrycznymi,to można się spodziewać kłopotów z panewkami.Warto sprawdzić od jakiego producenta jest ukł. wtryskowy. A 80 KM - przynajmniej na mandatach się zaoszczędzi i na dwumasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamer Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Warto sprawdzić od jakiego producenta jest ukł. wtryskowy. A to może być inny niż Delphi w tym samochodzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sKarlosMegane Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 nie może, tylko delphi w tym roczniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 Wydaje mi się, że w tym roczniku powinny być naklejki na dolnych rantach tylnych błotników. U mnie przynajmniej są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boss Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 (edytowane) Kolega sKarlosMegane strasznie nerwowy, ale to pewnie dlatego, że sam ma 1.5 dci. Jeździłeś ? bo mam wrażenie, że nie. Za słaby na co ? Owszem miałem okazje się przejechać kilka razy. Wystarczy poświęcić 10 sekund żeby zerknąć na mój profil i wiedzieć, że nie zwykłem ścigać się spod świateł z wiadomych przyczyn. Wyprzedzanie nie wszystkiego, a po prostu ciężarówek w trasie meganką z tym silnikiem w kombi jest uciążliwe. Doświadczyłeś ? Czy jesteś kolejnym znawcą powtarzającym zasłyszane bzdury ? Złośliwość to podobno oznaka inteligencji, jednakże bardzo niechlubna. Wymiana oleju zgodnie z zaleceniami powodowała dokładnie to co napisałem i co kolega extreme666 słusznie z resztą sprecyzował i potwierdził. Edytowane 2 Stycznia 2014 przez Boss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi