Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Jaki polecacie subwoofer i wzmacniacz do mojego zestawu.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Chciałbym się Was poradzić. Jaki subwoofer i wzmacniacz polecacie do głośników 13 JBL Cs-5c przód,tył Pioneer ts-g1323i i radio Pioneer MVH-150ui. Brakuje mi trochę bassu i chce trochę podkręcić ten zestaw. Drzwi wygłuszonych nie mam.

Z góry dzięki za pomoc:)

ja u siebie mam skrzynie jbl z dwoma głośnikami 30 cm cięcie

+ wzmacniacz peiying ALIEN PY-B2H76R

jak na sprzęt za ok 1200 zł radzi sobie naprawdę dobrze także polecam

Proponuję zapoznać się z zasadami dodawania zdjęć na forum. Aston76

Edytowane przez aston76

Ja mam Excursiona SX1-8S4 (20cm) w zamkniętej obudowie z jakimś wzmakiem JBL'a i jako dopełnienie do przodu bez wzmaka bardzo dobrze sobie radzi (mam nawet przykręconego, bo troche za mocno), także do przodu bez wzmaka polecam, ewentualnie RE-Audio, ale teraz trudniej go dostać.

Co byście powiedzieli na to http://m.allegro.pl/przedmiot,subwoofer-30-cm-powerbass-ps-12-obudowa-mdf-500w,3787683822.html Oczywiście nie jest to sprzęt z górnej półki,ale myślę że mi wystarczy. Jakiś wzmacniacz najlepiej 4 kanały. Pytanie czy jeśli nie mam wygłuszonych drzwi czy to będzie dobrze grało??

Dodano: 07 sty 2014 - 22:27

I pewnie jakiś kondensator sie do tego przyda??

napisz konkretnie co chcesz zrobić.

Chcę kupić suba i wzmacniacz podłączyć to pod zestaw odseparowany z przodu i tył ,ale jak mówisz,że efekt mizerny bez wygłuszenia to nie wiem czy warto się w to bawić i tracić kasę.

Byłem dzisiaj w firmie specjalizującej sie w Car Audio i jak usłyszałem cenę wygłuszenia drzwi to mało się nie przewróciłem,mówił około 2500 do 3000zł z materiałami i robocizną,materiał średniej jakości... Z ciekawości się zapytałem z materiału najlepszej jakości 4500-5000zł. Ta firma ma opinie jednej z droższych,ale lepszych w mieście.

Gdybym miał czas i wiedział co i jak to bym się w to bawił:)