subratri Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 (edytowane) A za jaką kasę?? Bo na myśl przychodzi mi BMW serii 3. Citroen Crossover (Mitsubichi właściwie) Ale napewno kbiece auto to Peugeot 3008 tylko spalanie takie sobie na dieselu z FAP i nie mam pewności czy byłą opcja napędu na 4 koła. Z renówek to Duster ale nie wiem czy to auto na 7 lat no i Koleos. Tyle, że małe spalanie w 4x4 to tylko w BMW ... Jeszcze Audi ale ja nabyłem się takiej alergii, że nikomu nie polecam samochodów z grupy VAG. O jest na 4 łapy 3008 http://www.peugeot.fr/decouvrir/3008/crossover/ Edytowane 10 Stycznia 2014 przez subratri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwisz Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 1. Panowie, 25-30 tyś, to przebieg roczny, który to autko ma mieć, a nie kwota, jaką koleżanka chce przeznaczyć na samochód. Spójrz na tytuł wątku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kataryniarz Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 W temacie podana jest kwota, też bym się skłaniał ku Duster-owi 1.5 dCi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
subratri Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 ło za taką kasę z tymi wymaganiami to pozostaje chyba Audi 80 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tekmie Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 - planowany przebieg ok. 25-30 tys.km/rok (codziennie ok. 100km) co wskazuje na olejo lub gazożercę Czyli jedno nie wyklucza drugiego,lub ktoś nie wie o co zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi